Jumaat, 2 November 2012

Happy Birthday Eqbal Zack (Giveaway)

Assalamualaikum...
SeLaMaT HaRi JaDi kepada blogger yang bakal menyambut ulang tahun beliau yang ke 38 EQBAL ZACK, pada 12 November ini, semoga dipanjangkan umur dan dmurahkan rezeki amin. Sebagai blogger baru chef tak berapa tahu menahu sangat peraduan yang dianjurkan oleh blogger. Tapi apabila tengok je kat blog EQBAL ZACK nie rasa macam teringin nak join best je. Korang tahu tak hadiah yang dianjurkan memang menarik dan penyertaan memang mudah. Antara hadiah yang disediakan untuk anda yang bertuah:


Wah cantik nya, tapi hadiah nie diberi kepada dua pemenang yang bertuah je hehe..




Empat pemenang yang bertuah pulak akan mendapat perfume original DKNY dan RALPH LAUREN. Teringin nak cuba pakai perfume nie hehe.








Magnet petisejuk nie akan diberikan kepada 10 pemenang. Limited edition, bukan senang nak dapat nie..








RULES
Please read carefully, as I reserve the right to disqualify any incomplete entries.
1. Be a follower of www.eqbalzack.com
2. Write a simple blog post (Bahasa Melayu/Bahasa Inggeris) about this giveaway. You can copy and paste your entry from here. The title of your entry will be: "Happy Birthday Eqbal Zack (Giveaway)".
3. Come back here and leave the permalink (URL) in the **comment box.
4. Send me an awesome “Birthday Wish” (Bahasa Melayu or Bahasa Inggeris) via CONTACT FORM. It is better to use a CONTACT FORM for this purpose to avoid plagiarism. I will pick the BEST wishes!
5. This giveaway runs from today until 12 November 2012 (11:59PM).
6. Winners will be announced on the 19 November 2012 (10:00 AM).

**If your comment doesn’t show up right away, don’t worry I may have to approve it first!

Apa tunggu lagi jom la join dan wish selamat hari jadi kat eqbal zack... ^_^


5 ulasan:

  1. Assalamualaikum,

    Terima kasih join GA eqbalzack.com. Tunggukan keputusan pada 19hb November 2012 ok.

    -eqbalzack-

    BalasPadam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. jalan jalan disini.. and follow
    gudluck yee :)

    BalasPadam