Selasa, 1 Januari 2013

1st Giveaway Cheeze Maz Sempena iPhone 5 Gadget Impian

Sedap je tgok cheezy wedges ni kan. Kalau beli kat kfc dapat ckit jew tak puas nak makan. 
So chef nak kongsikan ngan korang cara nak buat sos Cheese wedges ni kat rumah senang jew.





 
Inilah rahsia nak buat sos Cheezy wedges tadi tu. 
Kalau nak secara percuma jom lah sertai kat blog CheezeMaz 
atau klik je kat gambar atas tu hehe...
jom sama2 undi blog cheezemaz untuk dpt hadiah..tgglkan komen d ruangan blog cheezemaz dan tuliskan anda kawan raziqchef..hehe

http://cheezemaz.blogspot.com/2012/12/giveaway-001-tugasan-ke-2.html
dan klik G+1 sama k..^_^
http://mohamadfaiz.com/blog/senarai-peserta-iphone-5-gadget-impian-jumlah-1/
Jom sertai sekali...^_^

tag friends..


23 ulasan:

  1. ada juga join GA ni..klau ada rezki blh la merasa yng free dlu..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe kalau ada rezeki insyaalah dapat, mimie najib.. ^_^

      Padam
  2. sedapnya cheezy wedges.. yummeh~

    oh chef, kalau boleh buanglah word verification dekat komen ni ye.. senang sikit blogger nak komen selalu nanti :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. maaf tak perasan pon ada word verification, chef pon bru je dlm blog nie hehe..tima kasih gak bagitau.. ^_^

      Padam
  3. terima kasih atas penyertaan. Insya Allah, berjaya dapatkan pack serbuk tu nanti.

    kawan2 Chef Raziq dijemput juga ya. Jemput joint juga ya Giveaway akak, boleh lihat di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

    jangan lupa tekan button share di bawah tajuk entry akak ni (http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_7.html) untuk share di facebook @ tweeter.

    insya Allah, kalian semua akan berjaya dapatkan pack serbuk tu nanti.

    BalasPadam
  4. Salam, maaf diatas masalah teknikal.

    Harap dapt click kembali button di entry : cheezemaz.blogspot.com/2012/11/iphone-5-gadget-impian_7.html .

    Button tersebut adalah button :

    ~ G +1

    ~ Share . Kemudian click button --> Facebook

    ~ Tweeter

    • Extra point diberikan selepas click sekali lagi 2 @ 3 button yang diminta

    BalasPadam
  5. Terima kasih kerana menyertai G.A akak, sila ikuti tugasan ke 2, untuk mencerahkan peluang mendapat pack serbuk @ hamper serbuk cheeze maz di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/12/giveaway-001-tugasan-ke-2.html

    BalasPadam
  6. sedap ni.. adik dh pernah beli.. klu dpt free best ni.. he2

    BalasPadam
    Balasan
    1. kalau macam tu jom la join sekali untuk dpt pek secara percuma hehe..jom sama2 undi blog cheezemaz untuk dpt hadiah..tgglkan komen d ruangan blog cheezemaz dan tuliskan anda kawan raziqchef..hehe

      http://cheezemaz.blogspot.com/2012/12/giveaway-001-tugasan-ke-2.html

      dan klik G+1 sama k..^_^
      http://mohamadfaiz.com/blog/senarai-peserta-iphone-5-gadget-impian-jumlah-1/

      Padam
  7. Salam, Giveaway CHEEZE MAZ akan tamat pada 31/12/12 jam 11.49 malam. Gandakan usaha anda dan kumpul rakan2 bagi membantu anda mendapatkan pack pemborong cheese CHEEZE MAZ dengan mengundi cheese maz di denai hati (seperti tugasan kedua sebelum ini)

    HADIAH SURPRISE juga diberikan jika anda BERJAYA membantu CHEEZE MAZ dengan mengumpul lagi 600 mata untuk g+1 (perlu akaun google yang berbeza dari sebelum ini, jika anda telah click g+1 dengan pergi ke http://mohamadfaiz.com/blog/senarai-peserta-iphone-5-gadget-impian-jumlah-1/ dan click g+1 untuk CHEEZE MAZ.

    Begitu juga jika anda membantu CHEEZE MAZ dikedudukan pertama untuk vote, anda juga bakal mendapat hadiah SURPRISE (dapatkan ramai lagi rakan untuk membantu anda mengundi CHEEZE MAZ)

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam kak maz sticky post nie nak tukar tarikh kepada 31/12/12 tak?

      Padam
  8. Rupa-rupanya tu cheese yg dgunakan..btw..All the best..insyaAllah Eyz akan join^_^

    BalasPadam
  9. nice blog..jemput folo my blog kembali.. http://hotmasakini.blogspot.com/

    BalasPadam
  10. Salam Tahun Baru dan TAHNIAH kerana memenangi hadiah CHEEZE MAZ. Sila emailkan nama, alamat dan no. hp ke cheezemaz@gmail.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih cheeze maz..selamat tahun baru 2013..saya dh email semua butiran..^_^

      Padam
  11. tahniah juga buat chef raziq.. ^_^

    BalasPadam