Selasa, 1 Januari 2013

Segmen 2 Hari

Assalamualaikum...
Segmen pendek sapa nak join jom sama tambahkan kenalan masing-masing di tahun baru nie hehe.. Sapa nak join klik je kat banner atas tu ok, atau klik kat SINI..
Tarikh tamat pada hari esok 2.1.2013 pukul 5.30 petang

Senarai hadiah

1.Header dari cik maz(tuan blog sendiri)

2.Review blog

3.Topup bernilai 10 untuk pemenang pertama,

4.Edit blog.  ^_^



6 ulasan:

  1. dr segmen same http://www.nurulazieyan.my/2013/01/segmen-2-hari.html

    nak japanese cotton/perfume original terjah baca entry ni

    http://www.nurulazieyan.my/2013/01/perasmian-na-collection.html

    BalasPadam
  2. Hai dari segmen sama. I follow you #93 :)

    Jom join contest.
    http://randomssssss.blogspot.com/2013/01/official-contest-themostmemorable2012mo.html

    BalasPadam
  3. salam rendah diri
    BK dri segmen sme
    dtg n follw

    http://mimbarhatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-2-hari-by-izza-sakura.html

    BalasPadam
  4. saya di tag..tapi tak sempat nak join segmen ni.. T_T

    BalasPadam
  5. salam dari segmen sama dtg balas kunjungan dh follow awak nice blog..^_^

    http://firdausf26.blogspot.com/2013/01/segmen-2-hari.html

    BalasPadam